activiteiten najaar

Aculea activiteiten 2017 NAJAAR !

 

 

Aculea, de wilde bijen- en wespenwerkgroep van Natuurpunt hoopt dat jullie massaal bloemen zaaien en planten voor onze solitaire bijen.

Beschermingsmaatregelen dringen zich op, Aculea wil de beleidsmakers hierin met de nodige kennis bijstaan. Daarnaast is het informeren, opleiden en verenigen van bijen- en wespenliefhebbers natuurlijk ook een belangrijke taak van de werkgroep.

 

Op alle activiteiten wordt gevraagd om stevig schoeisel en excursiemateriaal (insectennet, loupepotjes, loupe,…) mee te brengen. Inschrijven voor een activiteit doe je door de verantwoordelijke een e-mail te sturen.

De moeilijkheidsgraad van elke activiteit wordt voorgesteld aan de hand van het aantal bijenkopjes dat achter de titel staat. Al de activiteit een ganse dag in beslag neemt dan zorg je voor een lunchpakket en drank.

: deze activiteit staat open voor iedereen.

: deze activiteit staat open voor mensen met een basisachtergrond.

: deze activiteit staat open voor gevorderden

Meegaan ?

Ben je geïnteresseerd in deze werkgroep of wil je gewoon je kennis over bijen en wespen wat opschroeven? Aarzel niet om ons te contacteren op bijen@natuurpunt.be, of kijk op www.aculea.be of kom gewoon naar één van onze excursies in 2016!

 

Winteractiviteiten

 

Activiteiten dit voorjaar

 

Activiteiten najaar

 

COPYRIGHT © | aculea.be

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS